Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ у Стрию



7 жовтня до Стрия уперше завітав гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ з презентацією нового альбому «Буду з тобою!». Концерт відбувся в міському Будинку культури. Звучали улюблені пісні з трьох студійних альбомів гурту.
Гурт "Без обмежень" був створений 1999 року в Мукачеві. Тривалий час виступали під назвою "Without Limits". В 2013 році повернулися до українськомовного варіанту назви. 2016 року взяли участь в шоу "Х-Фактор". Випустили три студійні альбоми.
БЕZ ОБМЕЖЕНЬ – відомі українські рок-романтики. Мужні чоловіки, які завоювали багато сердець своєю щирістю та вмінням відверто ділитись своїми почуттями. Музиканти залишаються вірними собі, не припиняють експериментувати та не визнають ніяких лімітів у форматі чи стилі, тому в музиці та текстах БЕZ ОБМЕЖЕНЬ кожний знайде щось для себе – від тихої витонченої лірики до шаленого драйву.

Склад гурту сьогодні:
Олександр Адаменко – бас-гітара;
Олексій Бережной – ударні;
Андрій Радько - гітара;
Ігор Рибар – гітара;
Сергій Танчинець - фронтмен.


У квітні 2018 року гурт вирушив у новий тур на підтримку альбому «Буду з тобою!». Тур охоплює усі регіони України і закінчиться 18-го грудня великим концертом у Київському Палаці Спорту.