Презентація книги О.Кравця, М. Закусова "Старий Стрий"




23 серпня, в переддень Дня Незалежності України відбулась презентація книги Олега Кравця та Миколи Закусова "Старий Стрий".
 Це друге видання авторів книжки про рідне місто.
У книзі висвітлені маловідомі сторінки історії Стрия. Перед читачами розповідь про парки і кав’ярні, храми і пам’ятники, яких вже немає, про чиновників і простих городян. Призначена книга для істориків, краєзнавців, туристів та усіх, хто цікавиться історією рідного краю.
Презентувала нову книгу й знайомила усіх присутніх з авторами Надія Черепанин (Зав. відділом обслуговування ЦБ у Стрийській міській Централізованій бібліотечній системі). Своїми враженнями ділились: краєзнавець Роман Пастух; заступник міського голови Стрия Роман Волинець; заступник директора з наукової роботи Стрийського краєзнавчого музею "Верховина" Зеновія Ханас; краєзнавець, автор та упорядник казок Таїсія Гайдукевич; Заслужений працівник культури України, поет, член спілки письменників України Віктор Романюк та Ігор Короташ, листівки з колекції якого використані у книзі.
Були побажання, рекомендації і величезна подяка стрийським авторам-краєзнавцям за кропітку роботу у дослідженні маловідомих фактів з історії давнього Стрия та створення цікавої, змістовної, пізнавальної і достовірної книги.