Презентація книги о. Йосифа Будая, ЧСВВ "Солодкий" гріх і гіркий біль душі

22 травня о 16:00 в приміщенні Стрийського міського Будинку культури відбулась презентація нової книги о. Йосифа Будая, ЧСВВ "Солодкий" гріх і гіркий біль душі, 365 повчань про гріх. 

Це книга про постійну боротьбу з гріхом. Ослаблені первородним гріхом, ми часто не маємо сил опертися тій чи іншій спокусі. Добре це зрозумів ап. Йоан, який пише: «Кожен, хто чинить гріх, чинить також беззаконня. Ви ж знаєте, що Він з’явився, щоб наші гріхи взяти, а гріха в ньому немає. Кожен, хто в ньому перебуває, не грішить. Кожен, хто грішить, його не бачив і його не спізнав!» (I Йо 3, 4-6). 

О. Йосиф Будай, ЧСВВ - вислужений протоігумен Провінції Найсвятішого Спасителя в Україні, реколектант, місіонер, автор багатьох книг, серед них "Молитва, що зцілює серце", "Мої перші проповіді". У презентації взяли участь: митрофорний протоієрей о. Іван Барабаш - парох парафії Всіх святих укр. народу, о. Йосиф Будай, о. Дем'ян та Народна студія естрадних мистецтв "Говерла" (керівник Михайло Золотуха). 
О. Йосиф роздумував про терпіння, смиренність, любов до Бога, молитву. Розповідав про те, якою повинна бути молитва, як і за кого молитися. Наводив приклади зі свого життя й життя інших людей, використовував притчі та повчання зі Святого Письма. О. Йосиф Будай багато жартував, підтримуючи невимушену атмосферу в залі. Усі бажаючі могли придбати книгу о. Йосифа, яку автор охоче підписував.