Святковий концерт ансамблю "Верховина" (Дрогобич)

29 вересня в приміщенні Стрийського міського Будинку культури відбувся святковий концерт присвячений Дню Вчителя. Учителів, які були присутні в залі МБК вітав з професійним святом Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні і танцю "Верховина" (Дрогобич).   Це професійний вокально-хореографічний колектив, який протягом 60 років пропагує українське мистецтво, зокрема фольклор Прикарпаття. В складі ансамблю хорова, танцювальна та оркестрова групи. Творча робота в колективі підтримується стараннями диригента Світлани Урбан, керівника оркестру Галини Желіско та головним балетмейстером ансамблю Василем Кулактівським. Очолюють ансамбль “Верховина”  директор Зорян Ацедонський та художній керівник Світлана Майданик .
У багатому і різноманітному репертуарі ансамблю твори українських композиторів, народні пісні і танці бойків, лемків й підкарпаття Галичини.
Виступи колективу транслюються по радіо і телебаченню. Видано збірки пісень з репертуару “Верховини”. Концертна програма колективу знайшла відгук у серцях усіх присутніх в залі. Кожен виступ артистів супроводжували гучні оплески глядачів.
 Тепло й щиро привітали учителів з їх нелегкою працею та побажали творчих здобутків,  успіхів і досягнень заступник міського голови Стрия п.Роман Волинець та методист міського відділу освіти Пилипів О.І.