VIР Тернопіль у Стрию



11 жовтня в Стрийському міському Будинку культури відбувся виступ молодої, але вже добре знаної команди VIP Тернопіль. Історія назви команди наступна: оскільки команда інституту ім. Івана Пулюя, то вирішили назватися «Внуки Івана Пулюя», а скорочено це «ВІП» або англійська версія «VIP». У такому складі значних висот досягти було складно, тому в 2009 році до «ВІП» приєдналися Тетяна Песик, Микола Борсук, пізніше Аркадій Войтюк, Віктор Мотиль, згодом група «Тріода» (Гамабаль, Алексєєв, Рибак), пізніше Тарас Стадницький, Василь Ткачук. Ці люди на даний момент і складають VIP Тернопіль.
Команда V.I.P Тернопіль була створена в 2008 році, як українська команда КВН з Тернополя. За три роки команда взяла участь у багатьох лігах КВН. У сезоні 2010 року дійшли до півфіналу. Після чого отримали запрошення на Зимовий Кубок КВН в м. Київ.
Після чого були запрошені взяти участь в «Бійцівському клубі» «Квартал 95», де три сезони поспіль доходили до фіналу.
У 2012 році фіналісти КВН-2012 за Кубок Президента України, саме тоді дебютував в команді Тарас Стадницький (він же Володька).
У 2013 році учасники команди «V.I.P» Тетяна Песик і Віктор Гевко виграли 50 тисяч гривень на шоу «Розсміши коміка». Трохи пізніше дует взяв участь в спец-випуску шоу, де заробив вже 100 тисяч.
2013-2015 - «Країна У» (Віктор Гевко, Тетяна Песик, Тарас Стадницький)
2014 року - «Одного разу під Полтавою» (Віктор Гевко)
2015 - півфіналісти «Ліги Сміху» (змагання триває).
 Запальні тернополяни впродовж двох годин розважали стриян своїми пародіями, жартами, музичними номерами та мініатюрами. Виступ команди зірвав шквал оплесків у вдячних глядачів, яких зібралось чимало. Кожен присутній отримав безліч позитивних емоцій та вражень.