Вистава-драма "Перерваний політ"


9 лютого в Стрийський  МБК вчергове завітав Львівський академічний обласний музично-драматичний театр ім. Ю. Дрогобича з прем’єрою драматичної вистави «Перерваний політ» за п'єсою тернопільських авторів Богдана Мельничука та Лілії Костишин.  Постановка — головного режисера цього театру Олександра Короля.  Музичне оформлення – твори Pink Floyd, а художнє – репродукції Сальвадора Далі.
“Вистава, яка  дивує і провокує, вражає й очищує, викликає усмішку і сльози, і, найголовніше, — змушує думати”, — такі відгуки доводилося чути про дебютний “Політ…”
 П’єса про кохання. Зворушливе, дитяче й чисте кохання старшокласників, а згодом — студентів Арсена і Віки. А ще про те, як батьки хлопця всіляко намагаються розірвати стосунки між закоханими.Це драматична повість про сучасних Ромео і Джульєтту. І все це закінчується трагічно, як у Шекспіра: дві сім’ї втрачають найдорожче — дітей. Хоча за кілька сцен до фіналу глядачі стають свідками прозріння дорослих, уже неможливо змінити нічого. П’єса примушує задуматись, про своє життя та стосунки з найріднішими людьми, зробити висновки… І як результат - стати кращими.