Святкування 74-ї річниці формування військової частини А2847


18 березня в Стрийському міському Будинку культури відбулись урочистості з нагоди 74-ї річниці формування 223 зенітного ракетного Теребовлянського полку.
Розпочалось зібрання внесенням Бойового Прапора та виконанням Державного Гімну України. Для привітання та Божого благословення запросили військового капелана о. Юрія Лисишин. Військовослужбовців привітав в.о. нач відділу зенітних ракетних військ повітряного командування «Захід» полковник Володимир Кулініч та командир полку Олексій Цуканов. Лунали поздоровлення і від представників влади, зокрема, старшого інспектора відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськвиконкому Івана Полюховича, від ГО "Майдан Стрийщини" - Степана Веги та Вікторії Коцур. Святковий наказ зачитав нач. штабу – І заст. командира військової частини А2847 підполковник Руслан Пужанівський. Військовослужбовцям оголосили подяки та вручили нагороди.
Завершилось дійство святковим концертом , в якому взяли участь композитор і співак Михайло Золотуха та Народна студія естрадних мистецтв "Говерла". Вони привітали військовослужбовців гарними українськими піснями.