Стрий святкує День Прапора


23 серпня Україна святкує День Прапора. Відзначається він в переддень Незалежності і ці два свята нерозривно пов'язані. Чи не в кожному українському місті сьогодні заплановані урочистості підняття національного стягу. Стрияни також долучились до святкувань.
















В приміщенні Стрийського міського Будинку культури відбулось щомісячне культурно-просвітницьке зібрання товариства УТОС. Цього разу захід був приурочений 26-ій річниці Незалежності України та підняттю синьо-жовтого прапора над міською ратушею Стрия. Для членів УТОС та їх сімей відбувся концерт. Студія естрадних мистецтв "Говерла", яку очолює стрийський композитор та виконавець Михайло Золотуха та ансамбль Народного танцю "Стрияночка" (кер. Ол. Боровницький) вели святкову музичну програму під назвою: "Пісні твоєї України".
Пісенні й танцювальні композиції артистів припали до вподоби глядачам і супроводжувались гучними оплесками. Урочистості продовжились в парку ім. Т. Шевченка. Незважаючи на дощ, тут відбулися: пізнавальний квест, шаховий турнір, майстер класи для дітей, показові виступи спортсменів та концертна програма.