Обласний фестиваль-конкурс дитячих хореографічних колективів "Танцюймо разом"




Згідно з наказом департаменту з питань культури, національностей та релігій обласної держадміністрації 04.11.17р.в Стрийському міському Будинку культури відбувся II-й відкритий обласний фестиваль-конкурс дитячих хореографічних колективів "Танцюймо разом" на вшанування творчої спадщини Олега Голдрича.



 В програмі конкурсу взяли участь хореографічні ансамблі Стрийської дитячої школи мистецтв і танцювальні колективи з Борислава та Ходорова. Глядачі побачили український народний та сучасний танець, польку, балетні капризи, іспанський танець та коломийки у виконанні талановитих школярів. Вражали майстерні хореографічні постановки та яскраві костюми конкурсантів.
Склад журі конкурсу:
Храмов Ігор Валерійович - народний артист України, директор балету національного театру опери та балету ім. С. Крушельницької (голова журі);
Копильчак Олег Петрович - викладач-методист Львівського коледжу культури і мистецтв;
Семен Василь Іванович - заслужений артист України, балетмейстер заслуженого ансамблю танцю України "Юність";
Харісов Победа Софійович - заслужений працівник культури України, голова Львівського обласного відділення Національної хореографічної спілки України;
Бойко Богдан Іванович - начальник відділу культури Стрийської Міської Ради
Після конкурсу відбулось обговорення виступів дитячих танцювальних колективів, де були вказані недоліки та переваги учасників.