Зустріч очільника Львівської області з учасниками АТО




Сьогодні, 9 листопада, обласна влада зустрілась із демобілізованими учасниками АТО, а також членами їх родин, членими сімей загиблих, які проживають в Стрийському, Сколівському і Дрогобицькому районах та містах Стрий, Дрогобич, Моршин, Стебник, Борислав й Трускавець.


На відверте спілкування із українськими воїнами голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка традиційно скликав усіх керівників району, соціальних служб, комісаріатів, правоохоронних органів та інших державних структур.Захід відбувся в Стрийському міському Будинку культури. Вже традиційно зустріч розпочалась із хвилини мовчання у пам'ять про полеглих воїнів АТО. На зустріч могли прийти усі охочі та поставити запитання про проблеми, які виникають в учасників АТО та їхніх родин. Були розглянуті такі питання:
Надання послуг з працевлаштування учасникам АТО, отримання земельних ділянок та житла. Презентували успішний досвід впровадження підприємницької діяльності учасниками АТО.
Було проінформовано щодо програми підвищення конкурентноспроможності Львівської області, програми енергозбереження для населення Львівщини, надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі у Львівській області, збору документів, фото, відео та інших матеріалів присвячених річниці Євромайдану та Революції Гідності 2013-2014 років для передачі до Державного архіву Львівської області. Виступили призери Ігор Нескорених (в м.Торонто).
Це вже не перша зустріч у подібному форматі. Такі спілкування голова ОДА Олег Синютка започаткував ще у 2015 році, щоб допомогти вирішити соціальні, медичні та будь-які побутові проблеми українських воїнів, котрі боронять наш спокій на східних кордонах держави. Очільник Львівської області Олег Синютка наголосив, що Львівська облдержадміністрація робить усе можливе, щоб максимально спростити та наблизити до учасників АТО надання всіх послуг та пільг, які їм належать.